Het motorjacht "Clasina" is beschikbaar voor particulier verhuur, voor ontspanning en promotie van bedrijven, besturen, verenigingen en vergaderingen.

Dagtochten, dagdelen, avondvaarten en zelfs arrangementen voor meerdere dagen zijn mogelijk. Culinair gezien is het een en ander mogelijk op de "Clasina", voor la carte diners zijn voortreffelijke voorzieningen tijdens de vaarroute en in Heeg aanwezig.

In overleg met Piet Hettinga c.s. zijn diverse aantrekkelijke arrangementen samen te stellen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Tarief
De "Clasina" moet voor minimaal 2 uur worden gehuurd. De huurprijs voor de eerste 2 uur bedraagt 290,00. Indien de "Clasina" voor drie of meerdere uren wordt gehuurd is de prijs vanaf het eerste uur 130,00 per uur. Haven van vertrek is normaal gesproken Heeg. Indien men vanuit een andere plaats wenst te vertrekken worden vaarkosten in rekening gebracht. Het tarief voor deze "lege vaarkosten" bedraagt 60,00 per uur.

Indien men een lunch of buffet aan boord wenst te gebruiken worden extra service kosten in rekening gebracht. Deze bedraagt 3,00 per persoon.